Mladá šlechtična - Scott, Amanda (Orchidej, 2012)
Amalie Murrayová je mladá šlechtična na vdávání, a tak není divu, že její ženský půvab i kurážná povaha na první pohled upoutají královského rytíře sira Gartha Napiera.