13. komnata milenek. Nevěra v přímém přenosu, aneb když láska bolí. - Kristl, Tomáš (Jindřichův Hradec :, 2011)
Zjímá vás jak myslí nevěrní muži? Kdo jsou ty ženy, které milují Vaše muže. Kniha zasvěcuje ženy do mozkového softwaru mužů a seznamuje je s jejich smýšlením nad tématy: nevěra, milenka, manželka, paralerní vztah.