Dům stínů - Koontz, Dean (BB/art, 2012)
Luxusní bytový dům je pro jeho šťastné obyvatele rájem k bydlení. Jeho temná minulost je téměř zapomenuta. Ale nyní se po stěnách potulují nevysvětlitelné stíny, bezpečnostní kamery zabírají neuvěřitelné obrazy, ozývají se strašidelné hlasy v neznámém jazyce a výtah se noří do neznámých hlubin.