Sedmé znamení - Roberts, Nora (Klokan, 2012)
Obyvatele malého města stihne každých sedm let týden plný katastrof. Je možné, aby je měly na svědomí tajemné síly, které svou přísahou uvolnili tři chlapci? Tuto legendu chce využít spisovatelka Quinn jako téma pro svou knihu. Dorazí sem právě včas, jenže netuší, že se sama stane součástí záhady