Texas. Odvážná Sage - Brown, Sandra (Ikar, 2012)
Třetí kniha trilogie Texas. Sage, mladší sestra bratrů Tylerových, je nyní dospělá mladá žena s vysokoškolským vzděláním, která hledá své místo v životě. Vrací se domů na Vánoce a chtěla by začít pracovat v rodinné firmě, ale bratři s ní nepočítají. Vždyť se má vdávat! Nikdo v rodině ovšem netuší, že ze zasnoubení sešlo. Ví o tom pouze Harlan Boyd, který přechodně pro jejich firmu pracuje - muž bez minulosti, bez kořenů a zřejmě i bez budoucnosti. Sice tím Sage dráždí, ale zároveň ji neodolatelně přitahuje