Mosty osudu - Bradford Taylor, Barbara (Klokan, 2012)
Justine Nolanové se dostal do rukou tajemný dopis bez zpáteční adresy. Ten obsahuje šokující odhalení týkající se její babičky, která je už deset let mrtvá. Jedinou stopou zůstává razítko na obálce – Istanbul. Justine se vydá do Turecka, avšak pátrání po tragické minulosti její rodiny nevede nikam. Pak zasáhne nejen šťastná náhoda, ale i osudový muž...