Není přání jako přání - Potter, Alexandra (Radioservis, 2011)
Heater se vyrovnává s nevěrou bývalého přítele, po němž jí zůstaly hořké vzpomínky a nesplacený byt. Jednoho dne potká cikánku, která jí vnutí vřes pro štěstí, jenž prý splní všechna přání. A svět se jako mávnutím kouzelného proutku opravdu začíná měnit. Vtipná, čtivá kniha pro moderní samostatné ženy, které dokážou brát život s nadhledem a humorem.