Vodník Fanda - Švandrlík, Miloslav (XYZ, 2009)
Pohádkový příběh o vodníkovi Fandovi, který si vesele žil ve známém Tálinském rybníce a se svými vodnickými bratry hrál bravurně vodní pólo. Do jeho života však vstoupila pyšná vodnice, která sport nemilovala a hlavně chtěla žít v rodném Máchově jezeře.