Asi nejsem ženská - Mlynářová, Marcela (Brána, 2013)
Autorka, která se rozhodla vyměnit předimenzovanou civilizaci za samotu v lese, popisuje další příhody nejen ze svého teritoria, ale i z výletů a poznávacích zájezdů.