Plavba za všechny prachy - Collins, Jackie (Klokan, 2013)
Miliardář Aleksandr a jeho přítelkyně Bianca pozvou pět bohatých dvojic na svou luxusní jachtu. Všichni se tváří jako nejlepší přátelé, jenže brzy vyjdou najevo skrytá nenávist i závist a odhalí se úzkostlivě střežená tajemství. Když se rozhádaná smetánka ocitne ve skutečném nebezpečí a jde jim o život, náhle zjistí, že nejsou všemocní, jak si namlouvali.