Netopýr - Nesbö, Jo (Fleet, 2013)
V Austrálii je nalezena zavražděná norská dívka. Oddělení vražd vysílá do Sydney kriminalistu Harryho Holea, jehož úkolem je sekundovat místní policii při vyšetřování.