Zločinci a kavalíři - Šuleř, Petr (Moba, 2013)
Kdo postupně vraždí všechny členy gangu, který na Moravě distribuuje padělané mince? Jak se prolíná svět vznešené aristokracie s temným podsvětím zločinců a vrahů z počátku 17. století?