Medvídek na klíček - Lamb, John J. (Moba, 2013)
Někdy byste se raději neměli vracet domů. Když se Brad a Ashleigh Lyonovi vrací do San Franciska poprvé od té doby, co se přestěhovali do Virginie, těší se na setkání s přáteli a s rodinou. Místo toho se ale stanou svědky krádeže na výstavě plyšových medvídků...