Mnohomluvná smrt - Češka, Stanislav (Původní česká detektivka, 2013)
Třetí příběh bývalého kapitána brněnské kriminálky, nyní soukromého detektiva Stanislava Berky, začíná opět na Berkově milované Brněnské přehradě.