Uprostřed sněžení - Uher, František (Původní česká detektivka, 2013)
Krajina ležela pod sněhovým příkrovem. A aby ho nebylo málo, neustále sněžilo. Problémy čekaly zejména svérázné obyvatele samot, jichž bylo v okolí požehnané množství. Napilno měli i policisté. Pachatelé závažné trestné činnosti i drobní delikventi jim nedopřávali oddechu. Nedalo se vyloučit, že mezi některými nepravostmi existují přímé souvislosti. Když zmizel obyvatel jedné samoty, začalo to být na pováženou. Veškeré pátrání stále komplikovala tuhá zima...