Biblické příběhy. Starý zákon ; ilustrátor Antonín Šplíchal - Eislerová, Jana (První čtení s poučením, 2012)
Od Adama a Evy přes Noemovu archu až k vítězství Davida nad Goliášem. Každý z celkem 26 příběhů je převyprávěný tak, aby mu porozuměli i malé děti.