Jemnolásky - Petráková, Monika (Deus, 2013)
Někdy se vám může zdát, že přátelství je jen slabou náplastí na cit, který v sobě nosíte... Kolik podob vlastně může láska mít? A je ta přátelská méně hodnotná než partnerská? Mark a Naty stojí na pomyslném rozcestí svého desetiletého přátelství a každý z nich má jinou představu o budoucnosti. Proto se rozhodnou pro společnou letní dovolenou. Každý den se k sobě o krok přibližují a zároveň vzdalují. Kdo bude nakonec vítězem?