Karibu Keňa : Láska v ohrožení voodoo - Hindráková, Hana (Ikar, 2013)
Sára Ječmínková se po zklamání v osobním životě rozhodne začít znovu – a to od základu. Rodnou zemi nechává za zády a jako delegátka cestovní kanceláře odjíždí do Keni. Seznamuje se s Benem Okongem, jenž pochází z kmene Luo, dozvídá se o tradičních kmenových rituálech a zvycích. A zamiluje se. Je tu však také někdo, kdo Sáře nový život nepřeje a ohrožuje ji černou magií. Podaří se Sáře vytoužené a přitom tak křehké štěstí v Keni ubránit?