Ranč u dědečka ; překladatel Drahomíra Smutná - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2013)
Julka, hlavní hrdinka příběhu, se po rozvodu přestěhuje s dcerou na samotu, do domu, který zdědila po milovaném dědečkovi. Rozhodně se žít jinak, začít znovu. Dům předělá na malý penzion, ve kterém hostům nabízí odpočinek v oáze ticha, domácí stravu a možnost výjezdů na koni. Jenže ani vzdálenou samotu neobcházejí citové vzplanutí, trápení a problémy...