Za svitu měsíce - Deveraux, Jude (Baronet, 2013)
Kim Aldredgeová je radostí bez sebe, když se její drahá kamarádka z koleje zamiluje do Kimina bratrance Tristana. Avšak navzdory svému vzkvétajícímu krámku s klenoty se zdá Kimino štěstí stejně daleko jako ono dávné léto, kdy si celé hodiny hrála s mladým Travisem Merrittem, který navštívil Edilean za záhadných okolností se svou matkou. Na konci tohoto krásného období Kim slíbil, že se jednoho dne vrátí... a pak bez rozloučení zmizel.