Dědictví aneb jak Helena ke štěstí přišla - Payne, C. Douglas (Jota, 2013)
Helena je ve všech směrech průměrná americká žena v domácnosti a její život je jen nuda, bída, šeď, prostě opruz. Cesty osudu jsou ale nevyzpytatelné a mnohdy nečekané. Všechno se změní v okamžiku, kdy Helena zdědí po zesnulé tetičce zpustlý domek ...