Poslední noc v Chateau Marmont - Weisberger, Lauren (Baronet, 2013)
Brooke ráda četla fantastický plátek Last Night, zaměřený na drby o celebritách. Ale jenom do té doby, než se její manželství stalo hlavní zprávou týdne ...