Kouzelný hrad. Dračí pohár - Brezina, Thomas (Kouzelný hrad, 2013)
Na kouzelném hradě se pořád něco děje. Obvykle v tom mají prsty děti hradního pána, zvláště Lancelino a jeho mladší bratr Max, který si navíc občas vypomáhá čarováním. Teď by rádi nechali zmizet otravného bratrance. Kouzlo se ale nepodaří a najednou jsou všichni dospělí pryč! Podaří se Lancelinovi a Maxovi zachránit hrad a cenný pohár s dračí krví před zrádným rytířem Dragomírem?