Kouzelný hrad. Výprava do podzemí - Brezina, Thomas (Kouzelný hrad, 2013)
Na kouzelném hradě už se zase dějí věci. Nejstarší z dětí hradního pána Lancelino se rozhodl, že za každou cenu musí mít kouzelný meč zrádného rytíře Dragomíra. Pokud ho získá, stane se neporazitelným. Lancelino se potají vydává k sídlu zlého rytíře, kde je v podzemí meč ukrytý. Najednou se ocitá v zákeřné pasti. Zachrání ho sestra Gvendolina a malý bráška Max, který umí čarovat?