Případ pro tebe a Klub tygrů. Safari v ohrožení - Brezina, Thomas (Klub Tygrů, 2013)
Biggi, Luk a Patrik z Klubu Tygrů vyráží na safari do afrického národního parku. V rozpálené savaně na ně čekají žirafy a sloni, na které se těšili, ale nejen to. Lidi a zvířata v okolí již delší dobu děsí podivné bytosti, které se v parku objevují. Jsou to snad pytláci? Věděl o tom něco víc zakladatel parku, který tragicky zahynul? Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky!