Úžasný deník - Tom Gates. Geniální nápady (většinou) - Pichon, Liz (Tom Gates, 2013)
A je to tady zase – právě jsem dostal naprosto geniální nápad! Což se mi stává každou chvíli. Marcus si taky myslí, že má dobré nápady, ale... většinou to stojí za houby. Když pak přijde strejda Kevin s tím, že je machr úplně na všechno, táta se netváří zrovna v pohodě. Za to já se teď můžu strhat smíchy po "malé" vlasové katastrofě Delie. Hahaha.