Aloha Molokai - Nazarov, Petr (Petr Nazarov, 2012)
Autor zachycuje několik měsíců toulek po šesti havajských ostrovech se zvláštním zaměřením na ostrov opředený mystickými pověstmi a magickou atmosférou a často nazývaný jako "Přátelský ostrov" nebo "Ostrov kouzelníků" - ostrov Molokai.