Game ; překladatel Čeněk Matocha - De la Motte, Anders (Euromedia Group, 2013)
Třicetiletý Henrik Pettersson, zvaný HP, se vrací z nočního tahu stockholmskou podzemní dráhou domů. Na sedadle proti němu leží mobilní telefon, který po chvíli zabliká a vyzve ho esemeskou ke vstupu do hry... Moderní, švédský, dramatický, napínavý i humorný a ironický příběh o světě IT technologií a sociálních sítí.