Zrada - Steel, Danielle (Ikar, 2013)
Tallie Jonesová patří mezi nejlepší hollywoodské režiséry své doby a nikdo nepochybuje o tom, že jednou bude považována za legendu stříbrného plátna. Je vzorem cílevědomosti a profesionality. A přitom pro ní práce stále zůstala především vášní. Tallie žije svůj sen a její nejbližší ho žijí s ní. Když však při natáčení svého nového – a doposud nejvíce ambiciózního filmu – náhodou odhalí šokující zradu...