Jed Šípkové Růženky ; překladatel Führmann - Vízdalová - Kuhn, Krystýna (Víkend, 2013)
Sofie nemůže uvěřit, že se její bratr utopil při potápěčské výpravě v Austrálii. Zprávu jim potvrdil jeho kamarád, který se posléze snažil v rodině zaplnit prázdné místo po Mikovi. Ale Sofii se to vůbec nelíbí. Pak se stane něco hrozného - její kamarádka nepřijde večer domů a policie zahájí pátrání. Když ji najdou mrtvou, Sofie už vůbec nepochybuje, že se kolem ní dějí záhadné věci…