Na jízdárně - Stacy, Gregg (Klokan, 2013)
Georgie si na škole vybudovala jistou pozici, přesto konkurence a rivalita mezi studenty pokračují. Pak Georgie dostane pozvání do rodinného sídla spolužáka Jamese, ke kterému od počátku chová něžné city. Netuší, čeho se na návštěvě během prázdnin dočká. Brzy se ukáže, že soupeření a touha zvítězit dokážou poničit i nově vzniklá přátelství.