Deník malého poseroutky. Rodrick je king - Kinney, Jeff (CooBoo, 2009)
Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád. A ani se ho neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit... nejradši by zkrátka s novým školním rokem na všechno zapomněl, obzvláště na jednu trapnou událost... Nejhorší na tom je, že jeho starší bratr Rodrick ví, co se stalo, a Grega stojí obrovské úsilí, aby své tajemství udržel pod pokličkou. Ale nakonec to stejně praskne...