Pulz - Lutz, John (Domino, 2013)
Během převozu sériového vraha do věznice s nejpřísnější ostrahou udeří hurikán. Ostře sledovaný pasažér obrněného vozu beze stopy zmizí. Vládne sice všeobecné přesvědčení, že běsnění živlů nemohl přežít, ale jistotu nemá nikdo. To bylo před dlouhými deseti lety. Na transsexuálního zabijáka, který si nechával říkat Daniel Daniella, už svět téměř zapomněl. Teď se ale hrůzné vzpomínky znovu derou na povrch, protože bylo nalezeno několik zavražděných obětí – a modus operandi až příliš silně připomíná pohřešovaného vraha