Sanctus je znamením zrodu, anebo zkázy? - Toyne, Simon (Knižní klub, 2013)
Mysteriózní thriller o hrůzyplném tajemství, které střeží podivný mnišský řád sídlící v tisíce let staré svatyni v nitru hory – a které je nyní blízko prozrazení.