Každý má motiv - Robb, J. D. (Klokan, 2013)
Eva a její kolegyně jsou pozvány na večírek. Skončí tragédií: ve střešním bazénu je nalezena mrtvola mladé herečky. Rozbíhá se vyšetřování a Eva odhalí, že k vraždě mohl mít motiv kdokoli z přítomných, protože oběť se chovala nesnesitelně a všichni se s ní během večera pohádali. Vzápětí však dojde k další vraždě – a Eva se opravdu nemá čeho chytit…