Hříšná královna - Ciprová, Oldřiška 1979- (Klokan, 2013)
Konstancie, princezna z uherského královského rodu, se vdá za Přemysla Otakara I. Přestože je manželem oslněna, na Pražském hradě se dobře necítí. Přemysl pro ni nemá čas ani dost pochopení. Její snaha o získání královy pozornosti končí neúspěšně. Nešťastná Konstancie se zamiluje do jiného muže a pro lásku se chce všeho vzdát. To ji může stát život…