Ztracená noc - Quick, Amanda (Baronet, 2013)
Rachel Blakeová má velmi vzácnou schopnost rozpoznat aury velice nebezpečných, paranormálně nadaných psychopatů. Klid a mír nalezla na ostrově Rainshadow na Harmonii a vede zde knihkupectví a kavárničku v jednom. Její ničím nerušený život se však ocitne v ohrožení, když na ostrov přijede Harry Sebastian, potomek neblaze proslulého piráta, který kdysi děsil obyvatele ostrovů. Harry chce vyšetřit podivné úkazy, jež se dějí v soukromých lesích známých jako Rezervace. Harryho krásná žena s jantarovýma očima okamžitě zaujme, ale musí si počínat opatrně. Zatímco mu může Rachel díky svému zvláštnímu talentu pomoci vypátrat nebezpečné ničemy, kteří narušili klid Rezervace, mohla by zároveň vycítit temnotu, jež v něm narůstá. Touha však dokáže rozbořit i ty nejpevnější zdi - a zanechat i toho nejsilnějšího muže naprosto bezbranného.