Malované čtení - Havel, Jiří (Librex, 2001)
Čtení s obrázky, které nahrazují některá slova ve vtipných a humorných textech Jiřího Havla. Předškolní děti i začínající čtenáři se tak mohou aktivně zúčastnit "čtení" krátkých dětských příběhů a vnímat i písmena - text je tištěn velkými písmeny (verzálkami), se kterými děti při čtení začínají.