Knížka o knížce - Mrázková, Eva (Computer Press, 2010)
Pokud jste někdy přemýšleli, jak taková knížka vůbec přichází na svět, kdo jí při tom pomáhá a co je všechno třeba udělat, než se od pana spisovatele dostane na pulty knihkupectví, jsem tu právě pro vás, abych vám o tom vyprávěla. Představím vám pana redaktora, sazeče, ilustrátora, odborného i jazykového korektora, produkčního a podíváme se spolu i do tiskárny a konečně i do knihkupectví