Hroší příběhy - Spielvogel, Vladimír (Advent-Orion, 2011)
V této knize se děti seznámí s hroším stádem vedeným tátou Hanym, hroší holčičkou Edynkou a jejím bratrem Hanýskem. Oba sourozenci zažijí mnoho legrace i nebezpečných dobrodružství, díky kterým se naučí, že lež má krátké nohy, jak cenné je přátelství, že se vyplatí poslouchat rodiče, ale i jak je důležité pravidelně si čistit zoubky