Nezkrotná - Day, Sylvia (Fortuna Libri, 2013)
Jedna z nejromantičtějších a nejerotičtějších knih nového tisíciletí má další, již třetí pokračování. Vášnivé milostné scény a fascinující příběh nevšední lásky Evy a Gideona udržují čtenáře v napětí a povzbuzují v nich touhu dozvědět se o hlavních hrdinech víc a víc.