Hněv andělů - Connolly, John (BB/art, 2013)
V hlubokých lesích Maine je objeven vrak letadla . Nikde se ani nemihla zpráva o jeho zmizení, nikde nejsou žádná těla. Jen někteří lidé po něm velmi usilovně pátrají. Thriller s Charliem Parkerem.