Muž, který četl - Rottová, Inna (Původní česká detektivka, 2013)
Na tchyni majitele detektivní kanceláře Janu Brodskou se obrátila její spolužačka Alena Krausová s prosbou, aby jí pomohla vyřešit záhadu. V televizi totiž vysílali výzvu policie, aby diváci pomohli identifikovat tělo neznámého muže. Janina spolužačka v něm poznala svého bývalého učitele inženýra Vladimíra Kettnera ...