Ukradený život - Fröhling, Ulla (Klokan, 2013)
Kazatel Paul Schäfer vytvořil v náboženské sektě vlastní svět plný sadistického násilí. Zde mohl děti, ženy i muže beztrestně ponižovat, týrat, znásilňovat, drasticky jim vymývat mozky a jinak je ničit.