Než jsem tě poznala - Moyes, Jojo (Ikar, 2013)
Louisa Clarková je obyčejná dívka žijící mimořádně obyčejným životem. Má ráda svou práci v bistru, svého dlouholetého přítele a svět, který končí s hranicemi malého rodného městečka. Když však bistro zavřou, přijme Louisa jednu neobvyklou nabídku ...