Jak jsem se zbláznila - Devátá, Ivanka (Motto, 2013)
Ani v blázinci není o humorné situace nouze - alespoň v knize Ivanky Deváté, která se nakonec v této instituci ocitla. A vy se dozvíte, jaká dlouhá cesta ji tam přivedla a co tam zažila.