Zač je života loket - Mlynářová, Marcela (Brána, 2013)
Další kniha oblíbené autorky Marcely Mlynářové. Pro ni typickým humorem líčí radosti i strasti při hledání partnera, manželství, jaké je to "vydýchávat" partnery, které si děti přivedly, svatbu syna a nezapomíná ani na výlety, absolvovované s matkou.