Zhubněte jednou provždy - Mačingová, Antónia (Ota a. s., 2013)
Kniha Zhubněte jednou provždy obsahuje unikátní 28 denní detoxikační program, po němž se budete cítit naplněni životní energií, upraví se zdravotní problémy a výrazně poklesne vaše hmotnost, aniž byste se museli trápit hlady. Naopak - čím víc doporučené stravy zkonzumujete, tím rychleji odbouráte podkožní tuk - pokud budete dodržovat potřebný pitný režim! Součástí knihy je navíc i dělení potravin z hlediska jejich účinků na jednotlivé krevní skupiny. Mgr. Antonie Mačingová je úspěšná autorka stravovacích ozdravných programů nové generace