Darovanému manželovi na zuby nekoukej - Jakoubková, Alena (Moba, 2013)
Sienna nemá v úmyslu se vdát a vůbec neplánuje mít děti. Když ji však v posteli s milencem nachytá jeho manželka a místo očekávané scény jí svého muže doslova "daruje", celý život se změní.