Šmírák - Link, Charlotte (Ikar, 2013)
Šmíruje život úplně cizích žen. Identifikuje se s nimi a chce o nich všechno vědět. Jako pozorovatel. Na útěku před svým vlastním bytím, které je plné neúspěchů a odmítání...